› 
 › 
15.12.2020

Irina Shayk ve Falconeri'den yılbaşı koleksiyonu

Geçirdiğimiz zorlu zamanları bu yılbaşında ardımızda bırakmaya hazırlanırken ev konforunda geçireceğiniz bu özel gecede ilhamınızı Irina Shayk'tan alın.

Ürünlerinde kaşmir, yün ve rafine iplikler kullanan İtalyan kalitesinin ve işçiliğinin simgesi olan Falconeri’nin marka elçisi dünyaca ünlü model Irina Shayk kamera karşısına geçerek bu yılbaşında hem şık hem de rahat olmanız için ihtiyacınız olan şık ve rahat parçalar ile poz verdi.

Yılbaşı gecesi kıyafetiniz için Falconeri'den ilham alın

Irina Shayk X Falconeri Yılbaşı KoleksiyonuGeçirdiğimiz zorlu zamanları bu yılbaşı gecesi arkamızda bırakmaya hazırlanırken evinizin konforunda geçireceğiniz bu özel gecede doğru kombini seçebileceksiniz.

Irina Shayk da bu özel gece için kamera karşısına geçerek bu yılbaşında hem şık hem de rahat olmanız için ihtiyacınız olan Falconeri özel koleksiyonu ile poz verdi

Falconeri’nin minimalist ve sade tasarımları elyafların eşsizliğinin altını çizer nitelikte ve özel anlarınızda mükemmel seçim olarak karşımıza çıkıyor. İtalyan işçiliğini ve kalitesini yansıtan kaşmir gibi elyaflar ile tasarlanan parçalar ile Falconeri tam da bu yılbaşına uygun kombinlerini sunuyor.

2009 yılından bu yana Calzedonia Group bünyesinde yer alan ve Türkiye'deki ilk mağazasını geçtiğimiz yıl Nişantaşı'nda açtıktan sonra Türk moda severler tarafından benimsenen marka, ardından önce İstinye AVM'de, son olarak da 2020'nin Eylül ayında Zorlu AVM'de açtığı 3. mağazası ile Türkiye'deki yerini sağlamlaştırdı.

Irina Shayk x Falconeri Yılbaşı koleksiyonuİtalyan işçiliği kalitesini her koleksiyonunda ürünlerine yansıtan, özenle seçtiği malzemeler ve üst kalite dokuma teknikleri ile eşsiz ve şık ürünler tasarlayan Falconeri, ilhamını her zaman doğadan alarak, iş ortamından, günlük yaşama kadar hem kadınların, hem erkeklerin her anına hitap ederek rahatlığı ön planda tutmayı amaçlıyor.

Falconeri'nin Irina Shayk ile iş birliği yaptığı yeni yılbaşı koleksiyonundaki özel parçaları fotoğraf galerimizden görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2