› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.12.2013

En iyi moda blogger'ları seçiliyor

Bu sene ilki düzenlenen Stylight Moda Blogger Ödülleri’ne 40 moda aşığı blogger aday gösterildi. Kazanan blogger'lar Berlin Mercedes-Benz Moda Haftası’na davet edilecek. Gelin Avrupa'nın en iyi moda blogger'larına yakından bakalım.

Moda blogger'ları için çok heyecanlı bir ay Aralık. Bu yıl ilk kez düzenlenen Stylight Moda Blogger Ödülleri için oylama 3 Aralık 2013'te başladı. Avrupa’nın dört bir yanından seçilen 40 moda blogger’ı ödül için yarışacak. Blogger’lar 'En yaratıcı moda blog’u', 'Gelecek vadeden moda blog’u', 'En ilham verici moda blog’u' ve 'En iyi tarza sahip moda blog’u' olmak üzere toplam dört ana dalda yarışacaklar. Her daldan en iyi seçilen 3’er blogger Berlin Mercedes-Benz Moda Haftası'na davet edilecek ve birinciler orada açıklanacak.

Stylight Moda Blogger Ödülleri’nde oy vererek en iyi moda blogger'ını siz belirleyebilirsiniz. 17 Aralık 2013 tarihine kadar fashionbloggerawards.stylight.com adresinden her kategoriden bir tane olmak üzere sevdiğiniz blogger’ın yanındaki kalp imgesine tıklayarak oyunuzu kullanın. Pudra.com editörlerinin de favori blogger'ları ödül almak üzere listede yarışıyor. Bakalım Berlin’e davet edilenler kimler olacak ve en iyi blogger ödülünü kim kazanacak?

Yarışma devam ederken biz de 'Stylight Moda Blogger Ödülleri'ne aday gösterilen En iyi moda blog'larına bir göz atalım!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2