› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.02.2014

Sezonun hit parçası: Jimmy Choo Lance

Ünlülerin giyim tarzıyla yakından ilgiliyseniz Jimmy Choo’nun kült haline gelen ayakkabısı 'Lance' modeli için dolabınızda yer açın. Ünü gittikçe artan Jimmy Choo Lance ayakkabısını kimler nasıl giydi? Pudra.com'da okuyun.

İlk ayakkabı koleksiyonunu tüketicilere sunduğundan beri modern görünümleri ve rahat kalıplarıyla en çok tercih edilen markalardan biri olan Jimmy Choo, çıkardığı modellerle her sezona damgasını vurmayı başarıyor.

Piyasaya sürdüğü sivri burunlu rugan modelleriyle satışlarını oldukça arttıran, 2011 yılında takipçilerine sunduğu bol taşlı burnu açık ayakkabılarla moda dünyasındaki başarısını kanıtlayan marka bu sezon da Lance modeliyle bütün ilgiyi üzerine çekiyor.
Son bir sezondur Kristen Bell, Olivia Palermo ve Eva Longoria gibi ünlü isimlerin kıyafetlerini tamamlayan Lance modeli bileğe doğru çıkan iddialı kıvrımları ve renkleriyle kırmızı halılara seksi bir hava katıyor.



Sadeliği sevenlere siyah, dore ve lame modelleriyle ulaşan marka bahar aylarında renk kullananlara da sarı, ve pembe gibi canlı renkleriyle sesleniyor. Modeline ve iddiasına bayıldığımız Lance’nin parlak renklerini gündüz bir davete giderken giyebilir, siyahını ise gece gideceğiniz bir parti için ayağınıza geçirerek mekanın en trend kadını olabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2