› 
 › 
12.04.2021

Piar İletişim'in acı kaybı: Berke Oran

Korona virüs nedeniyle kaybettiğimiz Piar İletişim Ajans Başkanı Berke Oran'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

Selin Batı Oran ve Berke Oran

Selin Batı Oran ve Berke Oran

Covid-19 ile mücadelesine yenik düşerek genç yaşında aramızdan ayrılan TÜHİD Ailesinin Kıymetli Üyesi ve Piar İletişim Ajans Başkanı Berke Oran'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine güç ve kuvvet diliyoruz. Yeri cennet olsun...

Berke Oran kimdir? 

Berke OranOrta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olduktan sonra işletme yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi'nde yaptı. 

1998 yılında Microsoft Türkiye'de OEM satış grubunda iş hayatına atıldı. 2001-2010 yılları arasında Alcatel-Lucent firmasında Türkiye, Singapur ve Belçika organizasyonlarında çeşitli yöneticilik görevlerini üstlendi.

2010-2011 yılları arasında Vodafone Türkiye’de İş Geliştirme ve Strateji direktörlüğü görevini yürüten Oran, 2011-2014 arasında IBM Global Services Türkiye ve CEE (Central Eastern Europe) bölgesinde sorumluluklar aldı.

Satış, strateji, dijital pazarlama, dijital PR konularında uzmanlıkları bulunan Oran, 2014 yılında Selin Batı Oran ile Piar İletişim'i kurdu. 

Evli ve bir çocuk babası olan Berke Oran, 2021'in Nisan ayında koronavirüs mücadelesine yenik düşerek aramızdan ayrıldı. Türkiye Halkla İlişkiler Derneği üyesi ve Piar İletişim Ajans Başkanı Berke Oran'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2