› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.07.2024

Yaza özel baştan çıkarıcı 5 parfüm (2024)

Bu yaz için özel bir koku arıyorsanız, yaza özel baştan çıkarıcı bu 5 parfüme mutlaka bakın!

Yaz aylarına özel bir koku arıyorsanız Pudra.com okuyucuları için hem klasik hem de baştan çıkarıcı en iyi yeni parfümleri listeledik. 

Yaza özel baştan çıkarıcı 5 parfüm (2024)

Les Exclusifs de Chanel koleksiyonundan benzersiz bir koku: Chanel Comète

Son derece çiçeksi olan bu koku heliotrop ve irisin baştan çıkarıcı notalarıyla öne çıkan ışıltılı, yoğun ve ferah kiraz çiçeği akoruna sahip. Kiraz çiçeği, Süsen, Kediotu, Misk notalarının bir arada olduğu kokunun yaratıcısı Olivier Polge.

Pudramsı bir dokuda açılan Comète yavaşça kremsi bir kokuya dönüşüyor. İlk anda Lipstick Rose, sonrasında Ombre Rose’u anımsatan bir profil çiziyor; ancak her ikisinden de yumuşak ve hafif, arada Meteorites’den de esintiler var. 
 
Chanel Comete Parfum

Polge, aynı adlı mücevher serisini de şöyle anlatmıştı. 

"Her yaratılışın başlangıcında bir ilhama ihtiyaç vardır; Comete'de başlangıç noktası yıldız tozu fikriydi. Kuyruklu yıldız Chanel için güçlü bir sembol ve aklıma özellikle 1932 lüks mücevher koleksiyonundan Comète kolye geliyor. Açık olarak takılan ve doğrudan ten üzerine örtülen kolye, bana bir parfümün cilt üzerindeki sarmalayıcı etkisini hatırlatıyor." - Olivier Polge

Sadece bu paragraf bile lüks mücevher serisini tamamlamak için parfümü piyasaya çıkacağının habercisi gibiydi sanki.

Michael Kors'dan zamansız çekiciliğin ifadesi: Gorgeous
 
michael-kors-gorgeous

Michael Kors, sınırsız lüks ve modern çekiciliği bir araya getiren parfümü "Gorgeous" ile hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Fotoğrafçı Lachlan Bailey tarafından çekilen yeni reklam kampanyası, Michael Kors'un karakteristik tarzını yansıtarak, kendinden emin ve sofistike bir duruşa sahip Gorgeous kadınını anlatıyor.
 
Bu yeni kampanyada, uçsuz bucaksız beyaz kumların göz kamaştırıcı fonunda, model Rebecca Leigh Longendyke'ın güçlü ve kendinden emin duruşu, parfümün özünü yansıtıyor. Güneşin sıcak ışıkları altında, doğanın güzelliği ile parfümün zarif kokusu birleşerek unutulmaz bir deneyim sunuyor.
 
Lüksün, maceranın ve arzunun simgesi olarak tasarlanan Michael Kors Gorgeous EDP, etkileyici beyaz çiçek kokusuyla zenginleştirilmiş, isli tütün ve odun notalarıyla baştan çıkarıcı bir koku sunuyor. İyimserlik ve rahatlık hislerini bir araya getiren bu parfüm, modern mimariyi yansıtan pembe altın tonlarındaki şişesiyle de göz dolduruyor. Yenilikçi ve çağdaş tasarım anlayışıyla üretilen bu parfüm, Michael Kors'un marka mirasına sadık kalırken, zamansız bir çekicilik sunuyor.
 
Büyüleyici çiçek notalarıyla zenginleştirilmiş, baştan çıkarıcı bir koku olan Michael Kors Gorgeous, parfüm tutkunlarını bekliyor.

Klasik olmaya aday bir niş: Ex Nihilo My Sweetest Morphine
 
Ex Nihilo My Sweetest Morphine

İlhamını yaratıcı Avant-Garde ve Fransız saf incelik ruhundan alan Ex Nihilo, çiçek notalarının çekiciliğiyle duyuları kışkırtıyor.

Cildi tatlı ve büyüleyici ipeksi bir örtüyle kaplayan kokuya, özel ambalajıyla sınırlı sayıda parfüm tutkunu ulaşabilecek. Koku daha sonra Les Interdites Koleksiyonu’nun kalıcı bir üyesi olacak.

My Sweetest Morphine, leylak ve mimozanın çiçeksi notalarının gül ile zenginleştirildiği şeffaf hisleriyle koklayanların aklını başından alıyor.

Pudralı ve yüksek silajı, üst düzey bir tutku için solar ve misk notalarıyla sarmalayan parfüm, cildi tatlı ve büyüleyici ipeksi bir örtüyle kaplıyor.

Bergamot, leylak, ozonik akor üst notaları, mimoza, gül, solar akor orta notalarıyla My Sweetest Morphine, çiçek kokusu tutkunlarının tüm ihtiyacını karşılıyor. Paçuli, vetiver, misk alt notaları ise Sweet Morphine'in en narin ve tutku uyandıran versiyonu olan bu parfümün ayırt edici mührü oluyor.

Şiirsel bir pus yaratmak için tasarlanan buğulu parfüm şişesi tasarımı, hayallerdeki pudralı çiçeğin soyut görüntüsünü temsil ediyor ve verdiği ani mutluluk hissini yoğunlaştırıyor. Pembe ve fuşya tonları, çiçek açan yeni bir tutkunun renk şemasına imza atıyor. 

BU HABER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 

Ex Nihilo Paris'in kurucusundan parfüm tüyoları
Hailey Baldwin Bieber'dan müzisyen Drake'e kadar pek çok ünlünün kullandığı Fransız niş parfüm markası Ex Nihilo Paris'in kurucusundan parfüm tüyoları...

Kenzo'dan minimalist Japon estetiğine çağrı: Memori Nuage Cerisier
 
Memori Nuage Cerisier from Kenzo

Minimalist Japon estetiğinden ilham alınarak hazırlanan ve Japon çiçeklerinin kokusunu teniniz ile buluşturan Kenzo’nun yeni parfümü Memori Nuage Cerisier Edp, sizleri ruhunuzu dinginleştiren bir bahar yolculuğa çıkarıyor.
 
Çiçeksi bir Eau de Parfum olan Nuage Cerisier, Madagaskar Mandalinası ve Kiraz Çiçeği Akoru’nun eşsiz nota birleşimi ile dikkatleri üzerine topluyor.
 
%91 doğal kökenli bileşenlerden oluşan Nuage Cerisier’in dip noktasında yer alan Misk’in tatlımsı aroması sayesinde bedeninizde ve zihninizde bıraktığı yumuşaklık ve rahatlık hissi ile dinginliği keşfederken bahara merhaba deyin!
 
Yeni Kenzo Memori Nuage Cerisier Edp, bu seri özelinde sadece seçili Boyner noktalarında ve boyner.com.tr’de.

Versace'den zamansız zarafetin kokusu: Bright Crystal
 
Bright Crystal EDT
 
Ferah, canlı ve çiçeksi koku sevenlerin parfümü Versace Bright Crystal; zamansız tasarımı ve eşsiz koku birleşimi ile duyularınıza sesleniyor.
 
Açık renkli cam şişenin pembemsi ve hassas dokularla birleştirildiği Versace Bright Crystal parfüm; elmas gibi narin, parlak ve şık kristal kapağının içinde bekleyen şehveti, hazzı ve gücü vaad ediyor.
 
Koku ailesinde yer alan manolya, şakayık, lotus çiçeği ve helvetolide’nın cesur birleşimi ile tutkuyu üst seviyeye taşıyan Versace Bright Crystal parfüm; alt notasında yer alan odunsu kehribar, ambrox ve akajunun derinden gelen büyüsü ile şehvetli, güçlü, kendine güvenen Versace kadınını temsil ediyor.
 
Karamelize kırmızı meyvelerin birlikteliği ile ilk anda  ferah ve çiçeksi aynı zamanda dâvetkarlığın ve arzunun bedenini saran kokusunu hissettiren Versace Bright Crystal parfüm; zamansız zarafeti ile her anı özel hissetmek isteyenlerin parfümü.

Sıcak yaz günlerinde daha hafif bir alternatif olarak EDT versiyonunu da kullanabileceğiniz parfümün EDP versiyonu ise yaz akşamlarınızın vazgeçilmezi olacak. 


BONUS: Erkek arkadaşınıza özel: Jo Malone Violet & Amber Absolu
 
Jo Malone


Beyaz amber, ud, menekşe, paçuli ve misk esanslarının karışımında ortaya çıkarılan bu parfüm sıcak günlerde hem içinizi hem de kıyafetlerinizi ferah bir kokuya ulaştıracak.

Violet & Amber Absolu'da etkileyici görünümlü salkım söğüt, sabahın taze sularında nazikçe süzülüyor; kaşmir ağacının ve dumanlı vetiverin odunsu eşleşmesine yumuşak amber eşlik ediyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ: 

​Guerlain'ın Terracotta serisine yaza özel iki ürün katıldı
Guerlain'in ikonik hale gelen Terracotta serisi bu yaz özellikle bronzlaşmayı sevenlerin kalbini çalacak iki yeni özel ürünle karşınızda!

​Nikos Parfüm'den iki yeni özel koku
Nikos Sculpture'dan Mykonos sizi bir Yunan adasındaki esintiyle karşılarken, Voyage en Orient parfüm ise sizi mistik bir yolculuğa çıkarıyor.

​İtalyan zanaatkarlığı ve Toskana'nın zenginliği bir arada
Acqua di Parma ve Tenuta Luce iş birliği, İtalyan zanaatkarlığını ve Toskana'nın zenginliğini yansıtıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER