09.09.2024

Saç büyümesini teşvik eden yeni formül

RootBioTec fesleğen özlü formül saç büyümesini teşvik eden etkisi ile dikkat çekiyor. Gelin, fesleğen özünün saç dökülmesine karşı etkilerine bakalım.

Saç dökülmesi herkesin hayatını etkileyen, yıpratan önemli bir sorun. Bir kişi günde ortalama 60-100 saç telini kaybediyor ve bu normal kabul ediliyor. Ancak daha fazlası saç dökülmesi olarak nitelendiriliyor. Saç dökülmesini engellemek için pek çok farklı doğal yöntem yöntem var. Bunlardan biri de fesleğen. Gelin fesleğen özünün saç dökülmesine etkilerine birlikte bakalım.

Saç büyümesini teşvik eden yeni formül

Özel üretilen bir fesleğen özü olan Rootbiotech, günümüz dünyasında saç büyümesini destekleyen en zengin içerik kabul ediliyor. Umut verici bir bileşen olan Rootbiotech’in formülü fesleğenin tüylü kök ekstraktına dayanıyor. Asya mutfağında yaygın olarak kullanılan bir bitki olan fesleğen, antioksidan, antibakteriyel, özellikleriyle de biliniyor.

Saç büyümesini teşvik eden formül

Rootbiotech Festeleğen Özlü MFM Nutra Hair Oil
Bilim dünyasının saç dökülmesine karşı müthiş bir gelişme olarak duyurduğu RootBioTec formüllü MFM Nutra Hair Oil de, düzenli kullanımda saç dökülmesini durdurmayı, saç büyümesini teşvik etmeyi ve saçınızın daha yoğun ve dolgun görünmesini sağlamayı amaçlıyor.

Ünlü eczacı Mehmet Müderrisoğlu'nun MFM Natura etiketiyle çıkardığı MFM Nutra Hair Oil’in içinde ayrıca tatlı badem yağı ay çiçek yağı, Hint yağı, susam yağı, argan yağı, avokado yağı, buğday rüşeymi yer alıyor.

Düzenli kullanıldığında sadece dökülmesini durdurmaya, saç uçlarındaki çatallaşmayı gidermeye yararken, saça hacim kazandırıyor, saç köklerini uyararak daha güçlü olmalarını sağlıyor.

NASIL KULLANILIR?

Üzüm çekirdeği yağı ve nar çekirdeği yağının antioksidan etkisinden de yararlanılan yağ, saça ve saç derisine masajla uygulanıyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Cilt bakım ürünleri hangi sırayla uygulanmalı?
Etkili bir bakım için cildinize uygun ürünler tercih etmeli, düzenli ve doğru sırayla uygulamalısınız. İşte cildinize uygun evde cilt bakım rutini!

​Lifting etkili kremle 1 ayda belirgin çene hattı mümkün mü?
Jawline dolgu, son dönemin en popüler estetik uygulamalarından. Çünkü belirgin çene hattı, yeni güzellik normu. Peki bunu bir krem de başarabilir desek?

​Estetik çok yakında yapay zeka ile seviye atlayacak!
Ünlü Estetik Cerrah Doç. Dr. Andaç Aykan, yapay zeka ile seviye atlayan estetik cerrahi teknolojilerini ve bizi yakın zamanda bekleyen gelişmeleri anlattı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER