11.08.2023

Saf kolajen içeren ilk kozmetik markası: INO Cosmetic

Ino Cosmetic, geçtiğimiz günlerde markanın yüzü Hande Doğandemir'in ev sahipliğindeki lansmanında bizi sıradanın ötesinde bir deneyim ile tanıştırdı.

Sıradanın ötesinde bir güzellik anlayışını benimseyen, yenilikçi bir yaklaşımla doğal kaynakları koruma ve çevreye duyarlılık konusunda öncü bir rol üstlenme amacıyla kurulan ‘INO’, Six Senses Kocataş Mansions’da gerçekleştirilen özel bir lansmanla tanıtıldı. Başarılı oyuncu Hande Doğandemir’in kurucu ortağı olduğu marka, güzellik dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Çünkü INO, dünyadaki ilk ve tek saf kolajen içeren kozmetik markası. 

Saf kolajen içeren ilk kozmetik markası: INO Cosmetic

Güzellik dünyasına yepyeni bir soluk getiren, saf kolajen içeren dünyadaki ilk ve tek kozmetik markası INO, geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen bir davetle tanıtıldı. Hande Doğandemir’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen lansmanda öne çıkan ürünlerden biri olan 'CATCH BLOOM DAYLILY', içeriğindeki hidrolize kolajen ve aktif bileşenler sayesinde cildinizi beslerken yoğun nemlendirme de sağlıyor.  
 
Catch bloom

SPF30+ ile güneşin zararlı ışınlarından dudak ve yanaklarınızı koruyan, güzellik rutininizi kolaylaştıran bu çok amaçlı ürün sıcak turuncu tonu sayesinde cildinize aydınlık ve taze bir görünüm veriyor.

Turuncu ton yerine sezonun favori rengi olan pembe tonu makyajına yansıtmak isteyenler için ise ‘CATCH BLOOM PEONY’ cildinize doğal bir gençlik ışıltısı kazandırıyor.

ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLİ IŞILTILI NEMLENDİRİCİ KREM + BAZ
 
CATCH BLOOM NEMLENDİRİCİ

Yoğun ilgi gören lansmanda öne çıkan bir diğer ürün ise güçlü antioksidan özelliği taşıyan ışıltılı nemlendirici krem CATCH GLOW PINK QUARTZ.

E vitamini, hidrolize deniz kolajeni ve frenk üzüm çekirdeği yağı içeren bu ürün cildin elastikiyetini artırarak yaşlanma belirtilerini azaltırken, gümüş pembe sedeflerin doğal yansımasıyla cilde sofistike ve canlı bir parlaklık sağlıyor.

DENİZİN DERİNLİKLERİNDEN GELEN SAF KOLAJENİN GÜCÜ

Doğadan gelen saf güzellik, doğal ışıltı ve taze görünüme odaklanan marka, geleneksel kozmetik üretiminin ötesinde, çevreye uyumlu bir yaklaşımı benimsiyor. Döngüsel üretim teknolojisi ile Akdeniz'in zengin deniz kaynaklarındaki değerli atıkların dönüştürülmesiyle elde edilen hidrolize deniz kolajeni ile, inovatif bir çözüm sunuyor.
 
INO COSMETIC URUNLERI

Deniz biyologları tarafından, TÜBİTAK desteğiyle yürütülen uzun Ar-Ge çalışmalarının ürünü olan hidrolize deniz kolajeni, içeriğindeki özgün biyoaktif bileşiklerle cildi derinlemesine besleyerek onarıyor ve yapılandırıyor. Denizin derinliklerinden gelen bu saf kolajen, deniz ekosistemine zarar vermeden sürdürülebilir kaynaklardan elde ediliyor.

Sürdürülebilirliği bütünsel olarak ele alarak, doğal güzellik yolculuğunda sadece etkili ürünleri değil, aynı zamanda çevre dostu ambalajlarıyla da öne çıkan INO, FSC sertifikalı karton ambalajlarıyla çevresel etkiyi en aza indiriyor, doğaya ve geleceğimize olan sorumluluğunun bilincinde hareket ediyor.

INO, doğal güzelliğin peşinde olan herkesi, sıradanın ötesine geçen bakım deneyimini keşfetmeye ve doğaya katkı sağlamaya davet ediyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Cilt bakım ürünleri hangi sırayla uygulanmalı?
Etkili bir bakım için cildinize uygun ürünler tercih etmeli, düzenli ve doğru sırayla uygulamalısınız. İşte cildinize uygun evde cilt bakım rutini!

Özünü şifalı bitkilerden alan aromaterapi markası: SOUOP.
Günlük bakım rutinlerinleriniz için tasarlanmış %100 doğal ve organik içerikli bir cilt bakım ve aromaterapi markası arıyorsanız SOUOP ile tanışın.

Evde profesyonel cilt bakımı için ürün önerisi
Yeni nesil maskesi ve güçlü aktif içeriklere sahip olan serumlarıyla tanıştıktan sonra, cilt bakim rutininizde Proud ürünlerinden vazgeçemeyeceksiniz.

Yaşa uygun göz çevresi bakımı ürünleri
İşte göz çevresinde oluşan kırışıklıklara karşı etkileyici çözümler sunan, yaşa uygun göz çevresi bakım ürünleri...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER