18.08.2023

Doğal bronzluğunuzu ve ışıltınızı nasıl koruyabilirsiniz?

Cildin bağışıklığını da güçlendiren doğal bronzlaştırıcı yağlar, cilde sadece doğal uzun süreli bronzluk değil, dengeli nem ve esneklik de kazandırıyor.

Geçmiş çağlarda insanlar güneşten gelen zararlı ışınlardan korunmak için bitkileri kullanıyorlardı. Eski Mısırlılar susam, pirinç, havuç ve zeytinyağı, Yunanlılar zeytinyağı, Uzakdoğulular ise Hindistan cevizi yağını kullanıyorlardı.

Doğal bronzluğunuzu ve ışıltınızı nasıl koruyabilirsiniz?
 
Adı sağlıkla bütünleşen ve ürünlerinde sadece soğuk pres yöntemiyle üretilen değerli yağları kullanan TheLifeCo’nun bu yıla armağanı Doğal Bronzlaştırıcı Yağ, cilde sadece doğal uzun süreli bronzluk değil, dengeli nem ve esneklik de kazandırıyor.
 
Uzun süren Ar-Ge çalışmaları ile gelen cilt uzmanlığı

Bu özel ve yüzde yüze varan oranda doğal olan bronzlaştırıcı yağın içeriğinde, organik Hindistan cevizi yağı, kakao yağı, havuç yağı, zeytinyağı, susam yağı yer alıyor. Güneşe çıkmadan 15-30 dakika önce tüm vücuduna uygulanıyor ve iki saatte bir yenilenmesi gerekiyor. Kolay emilen formülü ile neredeyse kadim çağların özel formülasyonu ile uzun Ar-Ge çalışmaları sonrası üretilen bu özel bronzlaştıran ve bronzluğu koruyan yağ, cilde dengeli nem ve esneklik de kazandırıyor.
 
Cildin bağışıklığını güçlendiren içerikler

Hindistan cevizi yağının tek başına güneş koruma etkisi yoktur ancak bu etkiye sahip Kakao Yağı, Havuç yağı ve Susam yağı ile birlikte kullanıldığında güneş koruma faktörünü artırıyor.  Sıcağa karşı cildin su kaybetmesine engel olarak cildinizin çok daha uzun süre nemli kalmasını sağlıyor.
 
TheLifeCo SkinFood Değerli Yağlar Serisi Doğal Bronzlaştırıcı Yağ

Çok soğuk ve güneşin zararlı ışınlarından koruyan doğal Kakao yağı, içeriğindeki polifenol bileşenler ile yaşlanma etkilerini azaltıyor ve dermatit gibi cilt sorunlarını hafifletmeye yardımcı oluyor. Havuç yağı, güneş koruması açısından en etkili yağların başında geliyor. Tek başına kullanıldığında UV hasarına maruz bırakmadan bronzlaşmayı da sağlıyor. (Uzun süreli bronz ve nemlendirici ve güçlendirici etki havuç yağı, kakao yağı ve Hindistan cevizi yağı ile karıştırılınca geliyor.)
 
Susam yağı, tek başına güneşin zararlı ışınlarına karşı 35 faktörlük koruma sağlıyor. Susam yağı, içeriğindeki E vitamini, sesamol ve sesamolin adı verilen antioksidan bileşikler ile güneş lekelerine de iyi geliyor.
 
Alkol, paraben, silikon ve renklendirici içermeyen
TheLifeCo SkinFood Değerli Yağlar Serisi Doğal Bronzlaştırıcı Yağ 150 ml

Fiyatı: 569.90 TL

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Saf kolajen içeren ilk kozmetik markası: INO Cosmetic
Ino Cosmetic, geçtiğimiz günlerde markanın yüzü Hande Doğandemir'in ev sahipliğindeki lansmanında bizi sıradanın ötesinde bir deneyim ile tanıştırdı.

Özünü şifalı bitkilerden alan aromaterapi markası: SOUOP.
Günlük bakım rutinlerinleriniz için tasarlanmış %100 doğal ve organik içerikli bir cilt bakım ve aromaterapi markası arıyorsanız SOUOP ile tanışın.

Yaşa uygun göz çevresi bakımı ürünleri
İşte göz çevresinde oluşan kırışıklıklara karşı etkileyici çözümler sunan, yaşa uygun göz çevresi bakım ürünleri...

Fransız kadınlarının saçlarının sırrı Forcapil artık Türkiye'de
Fransız kadınlarının kalın, parlak saçlarının sırrı, Fransa'daki eczanelerin en çok satan saç serisi olan Forcapil artık Türkiye'de!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER